Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Psycholoog m/v
Ben je psycholoog? Wil je een afwisselende baan met maatschappelijke relevantie? Zoek dan niet verder en kom bij ons werken! Wij zijn een informele professionele organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al 30 jaar draait het bij ons om mensen. Met elkaar zorgen we voor een plezierige werksfeer en een open cultuur gebaseerd op vertrouwen. Waarbij we positiviteit, oprechte interesse in elkaar en met plezier je werk kunnen doen erg belangrijk vinden. We groeien gestaag maar willen niet te groot worden. Kortom: korte lijnen, snel kunnen schakelen en vooral ‘samen’! Vanwege de groei zoeken we een nieuwe collega psycholoog.
Psycholoog m/v
Regio Twente/Arnhem en Regio Zwolle/Groningen: 24 - 40 uur per week

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde academische of HBO opleiding Psychologie en bij voorkeur enige ervaring binnen dit werkgebied. Ook zonder ervaring ben je van harte welkom. We leiden je dan zelf op.

Wie ben jij?

Een positief mens. Je bent proactief, zelfstandig, communicatief sterk en klantgericht. Je beweegt je gemakkelijk tussen mensen. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en het motiveert je om binnen een multidisciplinair team te werken.

Wat ga jij doen?

Gedurende de eerste periode verricht je psychodiagnostisch onderzoek met behulp van vragenlijsten en testen. Dit onder begeleiding van onze stafpsycholoog. Na de supervisieperiode verricht je volledig autonoom onderzoeken en breng je adviezen uit. De adviezen zijn gericht op het in kaart brengen en het bevorderen van het arbeidsvermogen, vaak van cliënten met complexe problematiek.

Interesse?

Wij bieden een goed salaris, 30 snipperdagen en de ruimte en flexibiliteit om ook thuis te werken. Je kunt je inhoudelijk verder ontwikkelen door trainingen, opleidingen en intervisie. Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Wout Achterveld (Staf Psycholoog), tel. nr. 0547-284800 of met Erik van Lenthe (directeur), tel. nr. 06-22924339. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.vanlenthe@aenk.nl.