Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Volg ons op Linkedin    

Inloggen klantportaal   

Arts voor het sociaal domein (m/v)
Ausems en Kerkvliet arbeidsmedisch adviseurs BV is een onafhankelijk arbeidsmedisch adviesbureau en een arbodienst. Ons hoofdkantoor staat in Goor. Wij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van mogelijkheden. In werk, naar werk of in zelfstandig functioneren. Onze opdrachtgevers zijn werkgevers, verzekeraars en gemeenten. Samen met je collega’s, geven we concrete oplossingen bij verzuimbegeleiding, re-integratie en participatie. Wij zijn een vooruitstrevend en professioneel bedrijf waar een informele werksfeer heerst. Wij zoeken een:
Arts voor het sociaal domein
(voor de regio Twente/Arnhem en voor de regio Groningen/Drenthe) 24 tot 40 uur per week

Wie zoeken wij?

Ben je een gedreven arts met een warme belangstelling voor de sociale geneeskunde? Heb je een brede kijk op gezondheid en gezond functioneren? Ben je in staat wet- en regelgeving toe te passen en uit te leggen op een heldere, cliënt- en klantvriendelijke wijze? Dan komen we graag met je in gesprek!

Wie ben jij?

Je hebt een proactieve, zelfstandige houding, bent cliënt- en klantgericht en beschikt over een goed incasseringsvermogen. Je wilt jezelf continu blijven ontwikkelen en het motiveert je om binnen een multidisciplinair team je expertise verder uit te bouwen. Ervaring is een pré, maar geen must.

Wat ga jij doen?

Je adviseert onze klanten, gemeenten, bij vraagstukken vanuit de Jeugdwet, Participatiewet en Wet maatschappelijke ondersteuning. Je maakt de vertaalslag van een concrete vraag naar een passend advies. In het sociaal domein werk je nauw samen met onze psychologen, arbeidsdeskundigen en met de consulenten van de gemeenten waarvoor je werkt. We bieden jou een boeiend klantenbestand en leuke collega’s. Je komt te werken in een informele, professionele werkomgeving waar volop ruimte is voor zelfstandigheid. Ausems en Kerkvliet biedt vanzelfsprekend een salaris passend bij je ervaring.

Interesse?

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met Astrid Derksen (Staf arts Sociaal Domein), tel. nr. 0547-284800 of met Erik van Lenthe (directeur), tel. nr. 06-22924339. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar e.vanlenthe@aenk.nl.